Top

Daire Bingo, Belgrad - Merkez, Knez Mihailova

itibaren €105 /gün

itibaren € 105 /itibaren

Daire hakkında

  • Yer Belgrad - Merkez
  • Sokak Knez Mihailova
  • Alan 50 m²
  • Kişi 4
  • Yataklar 2 x tek kişilik + 1 x kanape
  • Yatakodası 1

Daire Bingo - Tanımlama

U najstrožem centru grada, na sredini pešačke zone, u ul Kneza Mihaila nalazi se sveže renoviran apartman BINGO. Apartman je dizajniran tako da stilom naginje urbanom - modernizmu, a koloritom izaziva toplinu i emociju pripadanja tom prostoru.

Stan je prilagodjen za lagodan boravak dvoje ljudi, ali i troje ili četvoro mogu da borave bez velikih teškoća uz korišćenje kreveta na rasklapanje. Cena važi za do 2 osobe, ili tj za koriscenje krevetskih kapaciteta u spavacoj sobi. Doplata za koriscenje garniture u dnevnom boravku se naplacuje +20 evra po danu nezavisno do broja gostiju.
 
Oprema u apartmanu odgovara nivou ostalih naših apartmana, ili je čak i koji stepen viša. Tu su visokokvalitetni hi-fi, TV 48“ i TV 32“, kompletna kuhinja sa pripadajućim aparatima kao i mali aparati poput ketlera, tostera i fena.
 
Dubok san i kvalitetan odmor tokom boravka su obezbedjeni dvorišnom orjentacijom stana, ali i visokokvalitetnim dušecima sa duplim žičanim jezgrom. Kreveti u spavaćoj sobi su izradjeni da se lagano transliraju, pa tako se bez velikog napora od dva singl kreveta 90x200 dobija jedan dupli ležaj 180x200.
 
Stan sa jedne strane ima izlaz na Knez Mihailovu ulicu a sa druge strane na Obilićev venac, gde se ujedno nalazi i ulaz/izlaz u javnu garažu, za one kojima je potreban parking prostor.


Daire temeli


Fiyat listesi

Günler Günlük fiyatı Toplamda
1 €105 €105
2 €105 €210
3 €105 €315
4 €105 €420
5 €105 €525
6 €105 €630
7 €105 €735
8 €105 €840
9 €105 €945
10 €105 €1050
10 günden fazla için, lütfen bize ulaşın

Harita


Ek ekipman

  • Internet WiFi
  • Air conditioning
  • Mutfak


A/C & amp; Isıtma

Air conditioning

Aletleri

Hair dryer

Mutfak

Kettle
Toaster
Oven
Fridge
Aspirator
Hob

Multimedya ve Internet

LCD TV
Computer
Internet WiFi

Yorumlar (0)

 

Yorum Yaz
Upit za rezervaciju apartmana Bingo

Reservation Inquiry for Bingo

Bingo rezervasyon sorgusu

Ako želite da rezervišete ovaj apartman, to možete učiniti popunjavanjem obrasca. Rezervacija se smatra validnom tek kada od nas dobijete potvrdu e-mailom ili telefonom.

If you want to book this apartment, you can do so by filling out the form. Reservation will be valid when we receive confirmation e-mail or phone.

Eğer bu daireyi kiralamak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurup gönderiniz. Geçerli rezervasyonunuz, e-posta ya da telefon ile size bildirilecektir.