Top

Apartman Broz, Beograd - Centar, Kralja Milana

od €90 /dan

od € 90 /od

O Apartmanu

  • Lokacija Beograd - Centar
  • Ulica Kralja Milana
  • Veličina 40 m²
  • Osoba 4
  • Broj kreveta 1 x bračni + 1 x sofa
  • Spavaće sobe 1

Apartman Broz - Opis

Apartman Broz je lokacijski postavljen savršeno balansirano u strogo centralnoj zoni Beograda, u Bulevaru Kralja Milana između Slavije i Knez Mihajlove, a preko puta Gradske Skupštine poznate kao Stari Dvor i bivšeg Republičkog Parlamenta.

Doplata Apartman može da primi do 4 osoba ( 2 + 2 ). Cena važi za do 2 osobe, ili tj za koriscenje krevetskih kapaciteta u spavacoj sobi. Doplata za koriscenje garniture u dnevnom boravku se naplacuje +20 evra po danu nezavisno do broja gostiju. /> 
Monotonija površina je razbijena printom slova na staklu, čime se akcentirala unikatnost i ručni rad u opremanju ovog stana, što mu je svakako dalo na neobičnosti i ekskluzivnosti.
 
Gardarober je zaista jedinstven prostor ne primeren za ovu kvadraturu, koji olakšava korisnicima ovog apartmana sortiranje gardarobe iz kofera bez bojazni od gužvanja.
 
Ovaj stan ne bih ničim posebno izdvojio iz lepeze ostalih što se tiče opreme, od brzog WI-FI, Hi-Fi, lap top, LED TV, toster, ketler, pegla, fen, kompletna kuhinja, poseteljina od češkog damasta, kvalitetni peškiri velike gustine, hans-grohe armatura u kupatilu, HARN slow motion fioke... i još mnogo toga što ovaj apartman stavlja u visoku klasu i izdvaja ga od njemu sličnih.
 
Jednom rečju, kao i ostali naši apartmani i ovaj apartman je namenjen je onima koji poštuju sebe, svoj novac i svoje vreme, i žele da im dom što manje nedostaje. U ovom apartmanu uživate prednost strogog centra, a opet ne osećate teret buke, te možete da se lepo odmorite i naspavate što zbog tišine, a što zbog udobnosti dušeka, nakon čega ćete sa lakoćom ostatak vremena utrošiti na način na koji ste planirali.


Video

Osnova stana


Cenovnik

Broj dana Cena po danu Ukupno
1 €90 €90
2 €90 €180
3 €90 €270
4 €90 €360
5 €90 €450
6 €90 €540
7 €90 €630
8 €90 €720
9 €90 €810
10 €90 €900
Za više od 10 dana kontaktirajte nas

Mapa


Dodatna opremljenost

  • Internet WiFi
  • Kuhinja

Uređaji

Pegla
Fen

Kuhinja

Toster
Električni bokal

Multimedija i Internet

Internet WiFi
Kompjuter
LCD TV

Komentari (0)

 

Ostavite Komentar
Upit za rezervaciju apartmana Broz

Reservation Inquiry for Broz

Broz rezervasyon sorgusu

Ako želite da rezervišete ovaj apartman, to možete učiniti popunjavanjem obrasca. Rezervacija se smatra validnom tek kada od nas dobijete potvrdu e-mailom ili telefonom.

If you want to book this apartment, you can do so by filling out the form. Reservation will be valid when we receive confirmation e-mail or phone.

Eğer bu daireyi kiralamak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurup gönderiniz. Geçerli rezervasyonunuz, e-posta ya da telefon ile size bildirilecektir.