Top

Apartman Octo, Beograd - Centar, Simina

od €90 /dan

od € 90 /od

O Apartmanu

  • Lokacija Beograd - Centar
  • Ulica Simina
  • Veličina 32 m²
  • Osoba 4
  • Broj kreveta 1 x bračni + 1 x sofa
  • Spavaće sobe studio

Apartman Octo - Opis

Apartman OCTO nalazi se u strogom centru Beograda, u Siminoj ulici, odmah iznad apartmana LUX a ispod apartmana SIX. Kao i za pomenuta dva apartmana, ključna prednost pri izboru ovog apartmana je blizina Knez Mihajlove ulice, Kalemegdana, Skadarlije, Zoo vrta, bar streeta, Savamale... prosto svega što je primarni cilj turiste koji dolazi u Beograd radi odmora i provoda. OCTO je dvorišno orjentisan tih i pogodan za duže spavanje tokom jutarnjih časova.

Funkcionalan i svetao, kompletno renoviran stan unikatnog modernog dizajna prepoznatljiv je kao deo lepeze TopFlat apartmana koji prate evropski enterijerski pravac i daju gostu osećaj boravka u prostoru ekskluzivnog kvaliteta i luksuza.
 
Sav prateći sadržaj je i u OCTU kao i ostalim TopFlat apartmanima prisutan, poput Full HD, Wi-Fi, LCD TV-a 32", Hi-Fi, Wi-Fi, notebook računara… I u ovom stanu su ispunjeni klasični turistički imperativi, toster i kuver koji pored kompletno opremljene kuhinje koja može da se veže za mnogo veći apartman daju mogućnost brzog spremanja doručka onima koji ne žele da provode puno vremena u kuhinji.
 
Udoban i kvalitetan dušek sa duplim žičanim jezgrom i memorijskom penom i posteljina od češkog damasta je naš način da doprinesemo čvršćem i dubljem snu korisnika ovog apartmana. Pomoćni ležaj za slučaj boravka više osoba je sofa koja sastavljena od sunjera koji po strukturi sundjera odgovaraju dušecima za krevet, te je u razvučenom stanju možda najbolja zamena pravom krevetu. Udobnost prilikom spavanja je potpuno izvesna.
 
Obeleženo Parking mesto u dvorištu zgrade koje se plaća 10 €/dnevno daje još jedan teško nalaziv kvalitet u centru Beograda.
 
Ostaje samo da nakon pročitanog ne reskirate i rezervišete ovaj apartman, spremni na sve izazove i iznenadjenja koja vas čekaju tokom boravka u Beogradu.


Video

Osnova stana


Cenovnik

Broj dana Cena po danu Ukupno
1 €90 €90
2 €90 €180
3 €90 €270
4 €90 €360
5 €90 €450
6 €90 €540
7 €90 €630
8 €90 €720
9 €90 €810
10 €90 €900
Za više od 10 dana kontaktirajte nas

Mapa


Dodatna opremljenost

  • Internet WiFi
  • Kuhinja

Kuhinja

Toster
Električni bokal

Multimedija i Internet

LCD TV
Internet WiFi
Kompjuter

Komentari (1)

 

Ostavite Komentar
Upit za rezervaciju apartmana Octo

Reservation Inquiry for Octo

Octo rezervasyon sorgusu

Ako želite da rezervišete ovaj apartman, to možete učiniti popunjavanjem obrasca. Rezervacija se smatra validnom tek kada od nas dobijete potvrdu e-mailom ili telefonom.

If you want to book this apartment, you can do so by filling out the form. Reservation will be valid when we receive confirmation e-mail or phone.

Eğer bu daireyi kiralamak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurup gönderiniz. Geçerli rezervasyonunuz, e-posta ya da telefon ile size bildirilecektir.