Top

Apartman Piano, Beograd - Centar, Svetozara Markovića

od €130 /dan

od € 130 /od

O Apartmanu

  • Lokacija Beograd - Centar
  • Ulica Svetozara Markovića
  • Veličina 65 m²
  • Osoba 4
  • Broj kreveta 1 x bračni + 2 x singl
  • Spavaće sobe 2

Apartman Piano - Opis

Apartman Piano je savršeno formom uklopljen i toplim tonovima obojen apartman, koji obiluje interesantnim i inovativnim dizajnerskim rešenjima i neobičnim detaljima unikatnog karaktera. Pun efekat se postiže korišćenjem rasvete koja može da opredeli prostor kao višenamenski: radni, ambijentalni, društveni... Korišćeni su kvalitetni materijali koji su vidljivi na svakom segmentu enterijera. Kuriozitet ovog stana su terase, ne prevelike ali dovoljne za buđenje uz jutarnju kafu sa prvim kontaktom ritma grada.

Kreveti imaju dušeke sa tri sloja tvrdoće, čime izražavaju fleksibilnost neophodnu za kvalitetan odmor i dobar san. Ispod dušeka su postavljeni mehanizmi sa latoflex letvicama koje amortizuju gibanje tokom boravka u krevetu, čime ništa nije prepušteno slučaju kada su odmor i san u pitanju.
 
Po strukturi prostorija i opremi savršen je za smeštaj porodice sa dvoje dece ili za dva para, i to kako za kraći tako i duži boravak. Singl kreveti su postavljeni na točkiće, što im daje mogućnost spajanja kada za to postoji zahtev gostiju.
 
Lokacijski uvučen u drvored bočne ulice, a opet na bulevaru, PIANO je preko puta Tašmajdanskog parka pa tako pruža svojim stanarima kako opciju kontakta sa prirodom, tako i blizinu Terazija i Knez Mihajlove ulice (nepunih deset minuta laganog hoda).
 
Preko puta ulaza se nalazi supermarket, a za one koji žele odmor u punom smislu te reči, na ćošku je pizzerija a sa druge strane ulice je renomirani restoran Madera, prepoznatljiv pre svega po kvalitetnoj hrani koja se služi u njemu. O velikom broju kafea i pekara u neposrednoj blizini ne treba ni praviti pomen, jer je kvart u kojem se nalazi Piano možda baš i najprepoznatljiviji po tome.
 
Ostaje nakon razgledanja slika, samo da probate sve što ste pročitali.


Video

Osnova stana


Cenovnik

Broj dana Cena po danu Ukupno
1 €130 €130
2 €130 €260
3 €130 €390
4 €130 €520
5 €130 €650
6 €130 €780
7 €130 €910
8 €130 €1040
9 €130 €1170
10 €130 €1300
Za više od 10 dana kontaktirajte nas

Mapa


Dodatna opremljenost

  • Internet WiFi
  • Klima uređaj
  • Mašina za veš
  • Kuhinja

A/C klima i grejanje

Klima uređaj
Centralno grejanje

Uređaji

Mašina za veš
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač

Kuhinja

Toster
Električni bokal

Multimedija i Internet

Internet WiFi
Fiksni telefon
LCD TV
Kablovska TV

Ostalo

Interfon

Komentari (3)

 

Ostavite Komentar
Upit za rezervaciju apartmana Piano

Reservation Inquiry for Piano

Piano rezervasyon sorgusu

Ako želite da rezervišete ovaj apartman, to možete učiniti popunjavanjem obrasca. Rezervacija se smatra validnom tek kada od nas dobijete potvrdu e-mailom ili telefonom.

If you want to book this apartment, you can do so by filling out the form. Reservation will be valid when we receive confirmation e-mail or phone.

Eğer bu daireyi kiralamak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurup gönderiniz. Geçerli rezervasyonunuz, e-posta ya da telefon ile size bildirilecektir.