Top

Apartman Bingo, Belgrade - Center, Knez Mihailova

from €65 /day

from € 65 /from

About the Apartment

  • Location Belgrade - Center
  • Street Knez Mihailova
  • Size 50 m²
  • Persons 4
  • Beds 2 x double
  • Bedrooms 1

Apartman Bingo - Description

U najstrožem centru grada, na sredini pešačke zone, u ul Kneza Mihaila nalazi se sveže renoviran apartman BINGO. Apartman je dizajniran tako da stilom naginje urbanom - modernizmu, a koloritom izaziva toplinu i emociju pripadanja tom prostoru.

Stan je prilagodjen za lagodan boravak dvoje ljudi, ali i troje ili četvoro mogu da borave bez velikih teškoća uz korišćenje kreveta na rasklapanje.
 
Oprema u apartmanu odgovara nivou ostalih naših apartmana, ili je čak i koji stepen viša. Tu su visokokvalitetni hi-fi, vrlo brzi wi-fi, TV 48“ i TV 32“, laptop, kompletna kuhinja sa pripadajućim aparatima kao i mali aparati poput ketlera, tostera i fena.
 
Dubok san i kvalitetan odmor tokom boravka su obezbedjeni dvorišnom orjentacijom stana, ali i visokokvalitetnim dušecima sa duplim žičanim jezgrom. Kreveti u spavaćoj sobi su izradjeni da se lagano transliraju, pa tako se bez velikog napora od dva singl kreveta 90x200 dobija jedan dupli ležaj 180x200.
 
Stan sa jedne strane ima izlaz na Knez Mihailovu ulicu a sa druge strane na Obilićev venac, gde se ujedno nalazi i ulaz/izlaz u javnu garažu, za one kojima je potreban parking prostor.


The basis of the apartment


Price list

Days Price per day In Total
1 €68 €68
2 €68 €136
3 €68 €204
4 €68 €272
5 €68 €340
6 €65 €390
7 €65 €455
8 €65 €520
9 €65 €585
10 €65 €650
For more than 10 days, please contact us

The Map


Additional Equipment

  • Internet WiFi
  • Air conditioning
  • Kitchen

A/C & Heating

Air conditioning

Appliances

Hair dryer

Kitchen

Kettle
Toaster
Oven
Fridge
Aspirator
Hob

Multimedija & Internet

LCD TV
Computer
Internet WiFi

Comments (0)

 

Leave Comment
Upit za rezervaciju apartmana Bingo

Reservation Inquiry for Bingo

Bingo rezervasyon sorgusu

Ako želite da rezervišete ovaj apartman, to možete učiniti popunjavanjem obrasca. Rezervacija se smatra validnom tek kada od nas dobijete potvrdu e-mailom ili telefonom.

If you want to book this apartment, you can do so by filling out the form. Reservation will be valid when we receive confirmation e-mail or phone.

Eğer bu daireyi kiralamak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurup gönderiniz. Geçerli rezervasyonunuz, e-posta ya da telefon ile size bildirilecektir.